Srpanj 18, 2025, 16:37:21 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: rocky  (Posjeta: 1458 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rocky

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
rocky
« u: Studeni 14, 2006, 18:14:00 poslijepodne »
iguana mi se svako toliko trzne kao da je netko prestraši, i zanima me dali socijaliziranje ide ok, jedan dan mi pusti da je dragam a drugi ne totalno se nabrije a nedaj Bog da je probam lovit?

Offline Rocky

• Novi član
  • *
rocky
« Odgovori #1 u: Studeni 14, 2006, 18:15:00 poslijepodne »
što njoj znači to kad se trzne? unaprijed hvala

Offline tonnib

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
rocky
« Odgovori #2 u: Studeni 15, 2006, 09:58:00 prijepodne »

Da li možeš napisati u kakvim uvjetima držiš svoju iguanu. Koliko je stara, koliko jede, koliko ju dugo imaš i ostali info.

Na ovom sajtu imaš dobar opis o socijalizacij: http://www.greenigsociety.org/home.html

Offline Rocky

• Novi član
  • *
rocky
« Odgovori #3 u: Studeni 16, 2006, 19:26:00 poslijepodne »
uvjeti su joj ok, terarij je 2x1,60x90 te grijanje i vlaga je kako treba bit. stara je oko godinu i tri mjeseca a imam je par mjeseci a uzeo sam je dosta raspustenu bez par noktiju i falio je komad repa.(preporučio mi Kalel da ju uzmem da se više ne muči u tim uvjetima). i još nešto ima dvije posude sa vodom ali pije samo iz jedne di obavlja nuždu je to bad?

Offline kalel

• Punopravni član
rocky
« Odgovori #4 u: Studeni 18, 2006, 17:49:00 poslijepodne »
pozdrav
a vidis tu sto se tice pica ne mozes puno promjeniti...ako ona zeli piti iz te posude ona ce tako i raditi...ti samo mozes svaki put kada ona obavi nuzdu lijepo dezinficirati i ocistiti tu posudu...i staviti je cistu sa svjezom vodom natrag..a sto se tice trzanja..to je normalno da se trza ako joj naglo dodes ili ako je terarij malo nizi...stani trzne?kao sama od sene dok je gledas? mozda kihne?mislis na to?jer kada kihnu onda se znaju jako trznut...cak i poskociti malo ...ah...da...ili si mislio na trzanje kada joj se priblizis...a te promjene raspolozenja su normalne....mislim normalne,svojstvene njima...ako im pase taj dan i ako su dobre volje dat ce ti da ih primis bez beda..ako ne..onda ne...
pozdrav
U.LJ.E.Z-Udruga Ljubitelja Egzotičnih Životinja
zllo nemoj se prebaciti...ali ako zelis ucini to *placljivo lice*

Offline Rocky

• Novi član
  • *
rocky
« Odgovori #5 u: Studeni 18, 2006, 19:40:00 poslijepodne »
hvala ti Kalel al mi samo reci vezano za socijalizaciju, prije mi nije dao ni blizu a sad kako sam i reko jedan dan ok a drugi bi me ugrizo. dali to znači da ide na bolje?

Offline Rocky

• Novi član
  • *
rocky
« Odgovori #6 u: Studeni 18, 2006, 19:42:00 poslijepodne »
i kad ćeš do Rijeke?

Offline kalel

• Punopravni član
rocky
« Odgovori #7 u: Studeni 18, 2006, 20:07:00 poslijepodne »
pa ide na bolje naravno cim te ne grize svaki dan ...samo polako...i uskoro neces imati problema,a te dane kada ce imati svoje promjene ces znati prepoznati uskoro i smanjit ce se...nego za rijeku...pa ono..iskreno ne znam..ali nadam se da cu uskoro ako nista drugo onda barem  po granje i ostalo...kava je osigurana u svakom slucaju
pozdrav
U.LJ.E.Z-Udruga Ljubitelja Egzotičnih Životinja
zllo nemoj se prebaciti...ali ako zelis ucini to *placljivo lice*

Offline civi

• Punopravni član
rocky
« Odgovori #8 u: Studeni 18, 2006, 23:20:00 poslijepodne »

Citat: Rocky
iguana mi se svako toliko trzne kao da je netko prestraši, i zanima me dali socijaliziranje ide ok, jedan dan mi pusti da je dragam a drugi ne totalno se nabrije a nedaj Bog da je probam lovit?
Evo jedan link samo za tebe(pregledaj sve filmiče u jednom ima di` iguana drma glavom ko metalac).

http://www.legvan-oskar.com/video_oskar.htm