mis, krava = sisavci
ne cu napisat da je to gotovo isto da opet ne friknete, na kraju tarantule se hrane i mladim pticima ispalim iz gnjezda i tko jos zna cime sve (u prirodi)
radi se samo o srcu i samo govedjem
dok sam imao diskuse kuci u akvariju moram priznati da je govedje srce bila genijalna hrana (ne samo za njih ali prvenstveno zbog njih sam to pripremao, jeli su to ko ludi radje nego bilo kakvu suhu hranu - osim malih zivorotkinja, da ne kazem da kod nas eventualno mozes nabaviti crve koji i nisu neka sreca)
naravno da pauci i ribe nisu ista stvar
u prirodi postoje i pauci koji se hrane i ribama, i malim pticama, i sisavcima, i kukcima, i paucima, a vecina toga je i na meniju tarantule
stvarno mislim da nije neki problem u hranjenju govedjim srcem
pogotovo kad uzmen u obzir da ja svojim ljubimcima nastojim davati sto raznovrsniju hranu
tarantulu imam vrlo kratko vrijeme (mada sam je odavno zelio nabavit tako da stalno trazim neke informacije na netu o njima) i nisam je jos hranio govedjim srcem a vjerojatno ce dobit i koju porciju toga u svojoj prehrani kad jos poraste
(koliko sam primjetio najvise voli leptire jer na to totalno pobenavi kad skuzi da leprsa u blizini)