Molio bih da se kolega Marijan ...
Nismo mi kolege, u nikojem smislu!
Samo čitateljstvo će prepoznati koji je program bolji, kvalitetniji i sadržajniji, na koji će se način postaviti prema članu i u "datom momentu"
mu pružiti prevazilaženje problema i prema njegovoj materijalnoj situaciji i prema (ne)znanju, sa napomenom kakava bi postavka akvaterarija trebala biti.
Osnovni uvjeti kornjace se nemogu ravnati po tvom, mom, ili bilo cijem
novcaniku. Kornjaci treba neka osnovna oprema koja ima svoju novcanu cijenu,
bez obzira dali to bilo djete od 14 godina, covjek od 35,
ili milioner kojeg nezanima sta koliko kosta.
Ja nisam kriv a niti drugi što naš forum http://www.kornjace.net/ postoji već 4 godine i što smo prije došli na "tržište".
Neznam dali sada sebe samog ismijavas, ili nisi uopste svjestan sto pises. Ako mislis da ja imam potrebu neku u Hrvatskoj, ili u susjednim istocnim drzavama, onda se grdno varas. Ako mislis da je meni u pitanju "stranica" onda opet neznas skim pises. Toga sam se davno zasitio (vidi potpis).
Ako se zelis po tom pitanju ravnat samnom onda dodji na
20.000 unique users dnevno pa cemo pricat dalje.
Fakt je da ste po pitanju kornjaca u izostatku.
Cinjenica da tvoj forum postoji vec 4 godine nemjenja cinjenicu da mnogo stvari krivo tumacite. Hvala bogu kod ostalih stvari nije tako.
Nisam ni ja vama kriv sto neke osnovne stvari neznate, ili krivo tumacite.
Nisam ja kriv sto se ja kuzim u to. Nisam ni ja kriv sto ste se svi vi pokazali tvrdoglavi i ponosni da nebi zeljeli da se netko pojavi koji ce vam pokazati da niste u pravu, da krivo tumacite i da u stvarnosti u mnogim stvarima pojma
nemate o cemu pisete.
Također sve naše članke na naslovnici smo sami pisali i prevodili iz stručne literature, te sa nekih najjačih webova po pitanju kornjača- crvenouhih,
koji su i najčešće po uzgoju u Hr. Ponosni smo jer smo izliječili hrpu bolesnih kornjača i pružili daljnje uživanje članova u niihovim ljubimcima.
Na staroj naslovnici sto je pisalo, je koliko se sjecam, sve korektno napisano.
Nikad nisam nista protiv toga rekao. Radi se o pojedinjenim vasim postovima
gdje krivo savjetujete i tumacite,opogresnim postupcima prema clanovima
i da nepricam (grijesis ako mu nedajes tocan savjet, samo zato da ga nebi
naljutio). Ponosni ste na hrpu bolesnih kornjaca koje ste izljecili.
A jesteli takodjer ponosni na to da najvise postova
imate u vezi oboljele kornjace ?
Jesteli ponosni na to sto i vi sami stalno pisete
o vasim bolesnim kornjacama ?
Iskren da budem, ja na vasem mjestu nebi bio toliko ponosan.
Problem je očito u stanju postavke uzgajivača profesionalaca i uzgajivača amatera gdje nastupa koalizija u neshvačanju nas malih i naših potreba
spram vas velikih koji držite druge svojte kornjača, koje mi možda nikada nećemo vidjeti kao što netko neće crvenouhu,i same sreće prilikom
dobiuvanja kornjače ili kupnje,jer ovdje to večinom dobivaju djeca, a vi na trulom zapadu kupujete iz gušta, i onda se još postavljate u kontekstudobivenih
odgovora na temelju djece, pa se i uvrijedite, pa tu zakazuje i teta pedagogija.
Nezelis neke stvari priznati, vjerujem da ih kuzis ali nezelis priznati.
Kornjaca, je vrsta zivotinje kojoj nije potrebna tvoja ljubav, kojoj nije potrebno
da je milujes, daj joj da jede i to je sve sto trazi od tebe.
Negovoreci o smjestaju koji joj moras pruiziti.
Po tvom je (bukvalno receno) koddjeteta od 10-12 godina, dovoljan
akvarijum od 100njak litara. Kod odrale osobe kojoj je srednje primanje adekvatno je 200 litara, a kod "bogatasa" joj je potrebno 500 litara.
Daces djetu savjet za 100 litara akvarijum, nekom drugom (tko je vec u radnom odnosu)ces reci 200 litara, a onaj sa debelim djepom njemu ces reci 500 litara. Takav dojam ti dajes.
Pazi, sad ti