Bok !
Imam Botiu Macracantu veliku nekih 4cm ali za sad (3ci dan tek
) nije pojela nijednog puza ? Kak da ju istreniram da ih pocne tamaniti. Kad zdrobim puza rukom ne stigne pasti dolje od jata "Crnih Udovica" koje ga ocerupaju dok pada
.
Mislim ne mogu izgladnjivati ostale ribe da bi ona pocela traziti puzeve a kad dam ostalima jesti ona se naravno pocasti tableticam za cistace koje padnu dolje i veselo pliva dalje (uopce nije stidljiva i stalno pliva naprijed na staklu ili po biljkama)
P.S. Htio sam tetraodona kupiti u jednom lokalnom pet shopu ali nije ih vise bilo i neznaju kad ce dobiti ponovo pa kupit botiu
.
samo ti drobi - bitno da joj zamiriši

daj joj malo više vremena, ni moja botia morleti nije na početku jela puževe, al sad vidim da ju je krenulo, za 5 dana imam snail-free akvarij, a bio je krcat nisi maltene vidio kroz staklo

slađi su joj oni smeđi okrugli mali puževi nego oni spiralni špicasti, al u nedostatku smeđih sad tamani i ove spiralne, evo baš sad gledam nema niti jednog puža na vidiku. živila botia!
tetraodon je kažu jako teritorijalan pa sad možda ti se ne bi uklopio u akvarij.