Mahovinu sam i ja imala i šiknula je samo mi pravila smeče po akvariju. Preporodila sam se kad sam se rješila. nebih ti preporučila nikakve tablete niti razna sredstva stavljat u ag zbog algi. Ta sredstva samo naprave gore imala sam alge i rješila to bez tih sredstava. Za sad nemam frke sa algama. Usisaj dobro dobro podlogu i očisti stakla i dolij vode koliko je otišlo usisavanjem, otuširaj drvo, kamen ako su alge po tome, biljke fino rukom počisti koliko ide šta ne ide odreži listie doči če novi, svjetlo isključi na 5 sati ribama neče smetati biljkice ča malo patit ali če se oporavit bez brige. Nakon 5,6 dana ponovi sav ovaj postupak usisavanje, stakla, svjetlo pogasi na 5 sati pa opet upali sve več gore opisano ponovi. Ancistrus papa zelene alge, a sijamac Crossocheilussiamensis jede crnu čupavu algu. Promjeni lampe ako su dotrajale, i ne hrani puno ribe vodi računa da ti hrana ne pada toliko na dno. Zasadi i brzo rastučeg bilja tipa vodena kuga, i rogolista jako su korisne dobri odašiljači kisika i uzimaju vodi nitrat zbog kojeg alge brzo rastuEdited by: duda