Svibanj 02, 2025, 21:48:57 poslijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: jadanje  (Posjeta: 1565 vremena)

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline babydoll2

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
jadanje
« u: Studeni 01, 2006, 21:05:00 poslijepodne »
evo k'o sto naslov kaze moram se izjadat!
izvadila sam iguanu iz terarija racunajuci da se malo protegne posto nije neko vrijeme bio vani,gospodin se popne na stol i ja ga primim u ruku i taman prijatelja prekoputa mene pitam zasto nekako cudno drzi noge a moj dexy u tom trenu isprazni takav mlaz po stolu da od soka nisam ni reagirala primjereno situaciji ()nego ostala u nepomicnom polozaju narednih 10ak min nakon cega je za kraj ostavio i komad "krutog otpada" i kao secer na kraju ostavio mi je i poklon guste sluzi za koju sam upravo procitala da je sperma.......
Od svih iguana mene je morao dopasti specijalac!!!

of all the things I\'ve ever lost I miss my mind the most

Offline Zluf

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
    • flertanje
jadanje
« Odgovori #1 u: Studeni 01, 2006, 21:18:00 poslijepodne »

Offline Riotstarter

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Blues power
jadanje
« Odgovori #2 u: Studeni 01, 2006, 21:21:00 poslijepodne »
navikni se
To ti je hvala kaj si ga isfurala van.

Offline warlock

• Novi član
  • *
jadanje
« Odgovori #3 u: Studeni 01, 2006, 21:29:00 poslijepodne »
Stavi mu to nazad u terarij kao osveta!
warlock

Offline Nik

• Punopravni član
jadanje
« Odgovori #4 u: Studeni 01, 2006, 21:50:00 poslijepodne »
To su ti radosti "roditeljstva". Inace, slične situacije izbjegneš tako da situ iguanu ne primaš čvrsto za trbuh, apreporučljivo je i prije dužeg "hendlanja" (naravno ako nije obavila nuždu) staviti ju u toplu vodu i malo ju pomasirati po trbuhu, kraj onog dijela koji te toliko unesrećio . Za par minuta će ti se "olakšati", a kroz neko vrijeme će ti i sam shvatiti što mu želiš objasniti.

Offline ozzy osbourne

• Punopravni član
    • http://naturalisticki.blog.hr
jadanje
« Odgovori #5 u: Studeni 01, 2006, 22:21:00 poslijepodne »

Stavi mu to nazad u terarij kao osveta!

ful bed čovječe..
ja nisam imao takvih nepodobština posim što mi je mačak otvarao hladnjak susjedu i redovno odnosio batake i šnicle i provalio u sušionu mesa te maznuo 7 kobasica u lancu koje je susjed sušio drugom čovjeku

† BLACK RAIN †

Offline babydoll2

• Punopravni član
jadanje
« Odgovori #6 u: Studeni 02, 2006, 15:21:00 poslijepodne »
heheh ma Dexy je jednostavno Dexy! naseg kucnog macka je vec doveo u red (ko jaci taj tlaci) tako da je on gazda a ove nepodobstine sam primjetila da radi kad u stan dodju ljudi koje ne zna ili mu nisu dragi.uzasno je drustven i voli se maziti sto mi je cudno za iguane a kad mi je u podstanarima bila i prijateljeva iguana uvijek ju je pustao da prva jede,ide se suncat itd...a sad tako i kornjacu s kojom zivi.
MA STAVIM JA NJEMU PAMPERSICE PA CE ON VIDJET KOME CE OSTAVLJAT POKLONE!

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
jadanje
« Odgovori #7 u: Studeni 02, 2006, 19:06:00 poslijepodne »

Ovo što si u prvom postu opisala je najnormalniji izgled izmeta zelene iguane, a "gusta sluz" nije sperma već mokraćevina, također standardne konzistencije za ove biljojede.

Probaj ovaj mali "trik":

Svaki put prije nego što svom ljubimcu omogućiš šetnju po kući (maksimalno jednom dnevno), stavi ga u kadu napunjenu s cca 25-30 cm mlake vode. Nakon što propliva nekoliko "krugova", vrlo vjerovatno će obaviti nuždu u vodi. Pošto je ispraznio crijeva i mokraćovod, obriši ga ručnikom, i pošalji ga u šetnju bez straha da će se unerediti negdje usput.

Offline babydoll2

• Punopravni član
jadanje
« Odgovori #8 u: Studeni 04, 2006, 22:27:00 poslijepodne »
tnx nino vec sam pocela s tom metodom i pali, cuj ovo za mokracevinu,znam da to dolazi u kompletu al ovo je bilo nakon sto je izbacio izmet i mokracu,nesto kao bijela zelatina samo je gusce od zelatine a to prije nisam primjecivala a negdje na forumu sam procitala da je to sperma.samo mi nije jasno ako su iguane spolno zrele sa 18mj a moj ima tek 6 i vec pokazuje znakove dominacije u odredjenim periodima tipa mahanje glavom u prisutnosti dr iguane,ne udara repom ali se napuse kad se priblizim,ta "sperma"ili sto je vec te tako slicne simptome da je postao "muskarac" u svijetu gustera...malo sam zbunjena,ako mi je ovako s iguanom onda nikako ne zelim postat mama
tnx