a kaj je s onim da do kanibalizma doilazi radi stresa izmedu ostalog i da bi misicu sa mladima trebalo odvojiti od ostalih dok klinci malo ne porastu (u ovom slucaju ako porastu
)?
kaj se tice akvarija za smjestaj miseva, tu se ne slazem jer muzjaci obiljezavaju teritorij i to je poprilicno jak miris, a provjetrenost akvarija bas ni nije neka...
Moji su jeli mlade samo u prvom leglu i to ne vulgaris misi nego egipcani. Vec u drugom i sad trecem leglu, nema kanibalizma, brijem da im je nesto od vitamina/minerala nedostajlo pa su ih zato mahnuli. Eventualno kaj se dogada s misim, opet egiptskim, je da zglaze mlade, jer su misice ogromne, al i to sad rijetko koja radi (imam jedu predebelu nespretnu, jedino ona zgazi pokojeg). Ni ja ih isto ne odvajam. Imam tri gajbe, svaka s jednom frajerom i dva-tri zenske. I oni imaju periodicki mlade, svaka tri tjedna.
Kaj se smrada tice... jedini lijek je redovito ciscenje. Iako, egipcani nemaju gotovo nikakav smrad (zato ih preporucam svakome, samo kaj im treba puno vise da narastu do pune velicine nego vulgaris misima), samo ovi vulgaris ubijaju. Prestasno.
skorpac, fala.
Edited by: dora