Koji ste vi ludjaci

Znam da mi onaj sugavi akvarij nije sudjen pa je puko vjerojatno ona prva ismijavanja izrade tog akvarija od 6 ice nisu bila uzaludna
I jos jednom hvala svima kaj su mi pomogli to zaljepit i zao mi je ste izgubil dan
Oprosti, ali moram, jednostavno moram reagirat, i unaprijed se isprièavam što sam sad malo popizdio, i što æu eventualno biti grub.
Neznam kolko je proslo od kad si ti uzeo taj akvari kod mene (godinu dana, ako ne i vise sigurno). Aj recimo godinu i po. znaèi godinu dana je akvarij kojeg sam lièno JA izrezo i zaljepio je držao vodu, dok se ti mladi i postovani gospodine nisi odluciio (po mom misljenju bezveznog) razloga taj akvarij razljepit, i zaljepit. nebih sudio ekipi jer je ekipa je, ne za 10, nego za 1000010, ali ako je akvarij mogo 1.5g drzat normalnu vodu, i puko je onog casa kad si ga razljepio i ponovo zaljepio, netrebas biti prevelik mudrac da zakljucis u cemo je problem. Prosto me vrijeđa èinjenica da je sad kriva moja (ajmo reè "profesionalna" procjena o debljini stakla), jer dragi moji skeptici, priložio sam ne 1, nego desetine dokaza o takvim i sliènim stvarima, dokaza dragi moji, nisam mlatio gluposti onda, i ne mlatim ih ni sad, za one s dobrim pamcenjem sjetite se da sam na takvom akvariju stajao bos (danas je taj akvarij u Zg-u kod Petra, iznad kompjutora vrijednog 20000kn), sjetite se da sam isti takav akvarij napunio i slikao iz svih moguèih kuteva, i da sam dokazao da nema "trbuh" koji bi bio opasan po akvarij.. Kao jos jedan dokaz prilazem davorov i elenin akvarij / e (njih 3) , koje sam ja radio, i između kojeg je i akvarij istih takvih dimenzija kakav je nekoæ tvoj bio (100x40x40). Taj akvarij i dan danas drži, nikada procurio, i nikada puko. Pa reci mi molim te, 2 akvarija, obadva ja zaljepio, obadva su držala, jednog si ti razljepio, jednan jos uvijek stoji. Razljepljen akvarij puko, a ovaj jos uvijek drži vodu. Objasnite mi molim vas tu banalnu stvar, koju oèito ja ne razumijem.
Moje osobno misljenje je da si se zaletio. Budi fer i odgovoran i priznaj da si ovaj put zaletio glavom u zid, da si se (što se ljepljenja tiæe) za.je.bo. Eto toliko od mene.
Edited by: bopacak