vidim da se tebi prepire tj prepucava,ja sam rekao svoje mišljenje sa kojim se ti ne slažeš i tu nema ništa loše ali........
Ponavljam da imam po mnogima veoma lijepo napravljen DIY od 300l ali sam presretan od kada sam uzeo tvornicki (točka)
to je moje mišljenje i ne vidim u cemu je problem
Npr.
Guštam kada hranim ribe otvoriti samo mali pretinac(prije pomicao poklopac cijeli
Guštam kada na jedno dugme na akvariju ugasim pumpu(prije nisam i tonila više hrana)
Guštam dignuti poklopac i nasloniti ga kao haubu od auta(prije sve to sklanjao i nisam dobro vidio unutrašnjost jer pomakneš neonke)
Guštam što mi je cijeli akvari i njegova struja na jednu jedinu uticnicu (prije uvjek produžni kabeli itd)
Nema više stiropola na podnožju i njegovog sakrivanja sa ukrasnim lajsnama
nema više ni ukrasnih lasni da sakrijem silikonske rubove
Meni ne treba više razloga od ovih u korist tvornice a da ima mana ima kao npr
Slabija pumpa(koja je ipak odlicna 99% korisnika tj mana joj je vizualna jer nije vanjska)
i što ima potrebu nadodati se još jedna neonka za dobar biljni a to sam i napravio sam uz pomoc elektronske prigušnice znaci. DIY
PS:ne da mi se gledati dali imas ciklidni ili biljna ali premalo svjetla za takvu litražu imaš
Napiši prednosti DIY-a osim cijene (iako smo mislim konstatirali da i ne treba biti jeftiniji tj ovisi )
Možda na kraju i vratim DIY a tvornicki bacim

Edited by: splicost