Srpanj 23, 2025, 11:56:39 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: betta-podloga-čuđenje  (Posjeta: 1496 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aleksandra

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
betta-podloga-čuđenje
« u: Svibanj 11, 2004, 16:06:00 poslijepodne »

danas sam svojem pariču stavila podlogu,sa zakašnjenjem.jurica mi je malo bubini pa sam ga danas mislila oraspoložiti stresnom promjenom.promjena se pokazala za sad uspiješna.možda sa čuđenjem ili nostalgijom neznam.stalno visi nad slikom, kao plavuša pred ogledalom.imam ih tek 5 dana ja kao da sam zaljubljena u njih.furt visim pred njima,kontrola...

Offline Danchi

• Punopravni član
  • **
betta-podloga-čuđenje
« Odgovori #1 u: Svibanj 11, 2004, 16:31:00 poslijepodne »
Bok, znaš da i ja imam slične simptome buljenja i divljenja. Uskoro će 2 tjedna odkako ima akvarij i stvarno je diiiivan! Poslušala sam savjet iskusnijih i izbacila umjetne ukrase, ubacila komad drva (prokuhanog) i sad je fakat super! Jedino kaj su mi neonkice malo bolesne, ali ih liječim (one dosadne bijele točkice...). Gupiji su totalno poludili - lupilo ih proljeće i novi panj, koje je to veselje, a kad dođem doma kad skuže da će dobiti klopu- ma to su moje piranice! Uživaj! Sad već razmišljam o dodavanju polica u sobi- o većem akvariju... uf, čovjek se stvarno zarazi... Edited by: Danchi
Zagreb- Travno
Dobro se dobrim vraća...

Offline aleksandra

• Punopravni član
betta-podloga-čuđenje
« Odgovori #2 u: Svibanj 11, 2004, 17:41:00 poslijepodne »
znaš,i moj mužjak ima te glupe bjele točkice.več dva dana blejim u njega kao da sam ga rodila.stalno se nadam da ih nebudem vidjela,ali tješim se da se ne šire.baš to što kažeš pirane.moje su mi na poslu,kad dođem doma hvata me nostalgija da ih barem mogu staviti u đep.

Offline Ars

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
betta-podloga-čuđenje
« Odgovori #3 u: Svibanj 11, 2004, 17:48:00 poslijepodne »
žene i akvaristika.. predivna kombinacija..
go girls go..

Offline aleksandra

• Punopravni član
betta-podloga-čuđenje
« Odgovori #4 u: Svibanj 11, 2004, 17:52:00 poslijepodne »
ars hvala na poticaju.samo mislim da čemo nedaj bože više patiti zbog gubitaka,meni je prvi put!