0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nisu stari jedan dan... mogu jedino bit van majcinih usta jedan dan..
Citat: Strippynisu stari jedan dan... mogu jedino bit van majcinih usta jedan dan.. To . Upravo se mrijeste demasoni, sad sam sigurna da imam bar 1 ženku. A i ženka caeruleusa nosi. Nemam kuda odvojiti male, a žao mi je da ih pojedu
Čini mi se da ću do Osijeka prije no što sam mislio
Citat: RossoneroČini mi se da ću do Osijeka prije no što sam mislio Bit će mi drago. Ja od danas štancam malawce na veliko
Imam 3 akvarija i ne kanim punit èetvrti (koji stoji prazan iza kutne garniture) jer æu brzo dobit izgon iz stana
Imam 3 akvarija i ne kanim punit četvrti (koji stoji prazan iza kutne garniture) jer ću brzo dobit izgon iz stana
Imaš u kuæi akvarij koji stoji prazan?
Ovo joj je prvi mrijest, ženka demasona je dosta sitna, vidjet ćemo što će biti . Upravo se mrijeste maingano, nešto me krenulo
Citat: pink Ovo joj je prvi mrijest, ženka demasona je dosta sitna, vidjet ćemo što će biti. Upravo se mrijeste maingano, nešto me krenulo Ajme, pa stvarno svaka čast! Nešto mi se čini da će se i onaj akvarij iza kauča naći u funkciji
Ovo joj je prvi mrijest, ženka demasona je dosta sitna, vidjet ćemo što će biti. Upravo se mrijeste maingano, nešto me krenulo