Hvalana dobrodoslici.
Poker - pretpostavljam da je Biljska voda losija jer dolazi iz Vodovoda darda ali u mom sustavu u kuci imam razbijac kamenca i 5mikronski filter vode (sve to u podrumu na ulazu vode u kucu)pa bi to trebalo rjesiti bar malo problema sa losom vodom

). E sad koliko ce pomoci budem vidio. Sto se tice kvarova tu si u pravu ali necu valjd abiti baksuz odmah pa da se pokvari:). Stavit cu ga na zastitnu uticnicu tako da nema padova napona i da je osigurna od gromova (puna mi je kuca tih uticnica i UPS obavezno za kompjutere i zas sad sve super

). A i vidio sam da tih grijaca i opreme za Caymana ima na lageru u Pet shopu pa ako nesto krepa mogu skocit do njih pa rjesiti problem- nadam se. Juwel Rio sam gledao ali nekako mi je dosta ruzniji od Caymana (poklopac osobito) no budem jos jednom usporedio (imaju ih oba u Pet Shopu) ali i razlika za 10lit je "velika" ako pogledam cijene (mislim nije ogromna ali brijem da za razliku od 500+KN mogu kupit i kamenje i biljke za Caymana ??)
- Original Juwel stalak za akvarij Rio 240.
1,084.51Kn (cijena za gotovinu)
-Juwel Rio 240 L
2,645.10Kn (cijena za gotovinu)
UKUPNO - 3729- Cayman 110 Professional
Ferplast Cayman akvarij od 230 litara
2,120.64Kn (cijena za gotovinu)
- Stalak Cayman 110
Stalak za Cayman 110 u crnoj boji
1,060.96Kn (cijena za gotovinu)
UKUPNO - 3180duda - Mislio sam si da su se Barbusi tokom godina prilagodili na "suzivot"

. Znaci jos uvijek nista od njih i skalara

. Ok znaci skalari su ipak out.Neonke (crvene/plave i crne), Tetre i zebre za sad. Ima li jos sto da ide s te tri vrste u miroljubivom suzivotu? Sto se tice cirkuliranja onda cu ga pustiti bar 15 dana i budem stavio 100 LIT desitlirane vode (mogu ja nabavit i BURE od 300Lit samo ga je tesko dopremiti

)?
Moze prijedlog sto mi treba od sredstava za lijecenje i pripremu vode, jedino cega se sjecam da sam prao biljlke u hypermanganu i znam da sam imao nesto za bijele fleke i bubice ali kak se zove nemam pojma

.
Hvala na prijedlozima i strpljenju

.