Samo 3 ribice!??!!? ::EEEK! QQ pa sta cu sad?! Racunala sam dva muska gupija imaju dve zenske pa neka se organizuju, znam da su dosadni i stalno se jure. Hm...Samo da oni fino prezive novu sredinu jer mi zao gledati ih u kugli (skoro sam ih kupila). Jos se nisu opredelili koji ce sa kojom mada, vidim da pisete da kod njih to nema veze, a mozda su jos mladiplus tesno je u kugli

. Mislila sam da stavim te cistace-somice, sta li su, i koju neonku ali vidim da od nekih drugih ribica nema nista. Ipak, cistac mora da padne, bice tu posla za njega.Grehota je da se guraju pored visoko produktivnih gupika, zar ne?
Hvala vam svima na savetima, ako ima jos neki jer sam totalni tuta muta sto se akvarijuma tice. Evo psihicki se spremam 3 dana da krenem da ga postavljam. U radnji su mi rekli da zivo bilje pravi alge a i puzevi pride. Znaci, kao laik ukapiram da nema nista od toga i kupim neke svilene biljke. Vestacko cvece ne mogu da svarim ali ova opcija zaaq. mi se cinila o.k. izbor. Plutajuce ne mogu da stavim jer aq. ima poklopac u komesu filter & svetlo. Znaci, ne bi se ni videlo sta se desava na povrsini.Uzela sam onaj tapet ali njega cu zalepiti spolja (jos da resim da li onu stranu sa kamenjem i nekom travom ili drugu, bogatu biljkama, sve zeleno, milina pogledati..

).
Valjda ce sve biti o.k. stavicu sliku kada/ako prezivim(o) ove muke. Ipak su papagaji mnogo laksi, verujte mi...
E da, taj Ph cime se to meri? Danas je nedelja pa ne mogu u shop pa kad se probudite mozda mi napisete sta mi u stvari treba za optimisticki pocetak i da ribice budu hepi. Vas sam prve izguglala i nesto mi mrsko juriti sajtove na engleskom, lepse mi da procitam na nasem.
p.s. Ono za ajkulu, pa ja vidim u shopu neke ribice lice na ajkule, bas pljunute! Najlepsi su oni pljosnati, veliki riboni, narandzasti, beli, plavi ali, oni traze stotine litara vode u ogromnom akvarijumu...
pozdrav majstorima