Srpanj 18, 2025, 16:10:09 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Priprema akvarija  (Posjeta: 1689 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline shadow_x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.google.com
Priprema akvarija
« u: Svibanj 09, 2004, 12:54:00 poslijepodne »
Kupio sam novi 120L akvarij i prije nego bilo sto pocnem slagat trebo bi ga oprat malo (iznutra), a posto je poprilicno velik neznam koji bi bio najefikasniji nacin. tj. nije mi ga problem oprat vec isprat.

Imam jos jedan mali 60L akvarij i kad sam ga kupio sve sam to mogo obavit u kadi ali sad...

Ak neko ima iskustva nek se izjasni

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Priprema akvarija
« Odgovori #1 u: Svibanj 09, 2004, 12:56:00 poslijepodne »
vani na dvorištu/pred zgradom, par kanti vode, malo octa i krpa... nou frx!

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Priprema akvarija
« Odgovori #2 u: Svibanj 09, 2004, 14:47:00 poslijepodne »
i položi ga na bočnu ilina stražnju stranicu, i tako ga peri (bar ja tako radim) jer onda ga je lako opratii i isprati (voda sama otječe). Podložineku debelu krpu ili par slojeva novina ako radiš na gruboj podlozi (beton, asfalt i sl..). Uživaj... ...
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
Priprema akvarija
« Odgovori #3 u: Svibanj 09, 2004, 14:52:00 poslijepodne »
Citat: shadow_x
Kupio sam novi 120L akvarij i prije nego bilo sto pocnem slagat trebo bi ga oprat malo (iznutra), a posto je poprilicno velik neznam koji bi bio najefikasniji nacin. tj. nije mi ga problem oprat vec isprat.

Imam jos jedan mali 60L akvarij i kad sam ga kupio sve sam to mogo obavit u kadi ali sad...

Ak neko ima iskustva nek se izjasni

Imam ti ja jedan dobar nacin, ako ga zelis prati recimo octom uredno prvo ocisti stranice, nakon toga sa obicnom malom kanticom sipaj vodu iznutra po tim stranicama da isperes visak sredstva za pranje, nakon toga ga malo podigni sa jedne strane da se voda slije u neki od dijelova pa sa nekom pumpicom isisaj tu vodu van bas kao sto bi isisio i vodu iz punog akvarija, nakon toga sa finom krpom sve dobro pobrisi i ostavi krpu u tom djelu gdje jos ima viska vode da krpa upije i to ti je to, nemoras ga furati u kadu niti nigdje nego sve napravis na licu mjesta.

Manje zajebancije a bogme i manja mogucnost da negdje zapnes pa da stklo splungira, mislim da je to najmanje kaj ti treba na novom tanku

Offline shadow_x

• Punopravni član
    • http://www.google.com
Priprema akvarija
« Odgovori #4 u: Svibanj 09, 2004, 15:57:00 poslijepodne »

hvala hvala hvala!

Sandman sto se tice ovog "uzivanja" mislim da cu stvarno "uzivat" do jaja