Pozdraf.
Ovak... to kaj splasen je cist normlano. Uzimaj ga svaki dan u ruku i vidjeces, za par dana/tjedana nece se bojat ama bas niceg. Takva je bila i moja zmijica kad sam ju kupila, sad ne boji se niceg zivog.
Ak je terarij zmazan... pa operi ga, nema tu neke mudrosti. Za podlogu u pocetku bez problema mos staviti salvete ili treset (zavisi kaj imas). Neki stavljaju i novine, al ja nisam.
Grijac ti zapravo ne treba. Treba ti lampa, halogena, sam pazi da nije jake vataze jerbo je zivotinja (predmnijevam) u malom prostoru da ga ne skuri. Trebo bi mu s vremenom napravit terarij (evo gumi ti dade link na moju temu) 100x50x50 ili cak malo vec, nije tesko ja sam svog slozila u jedan dan.
Hrana... dok je tak mali, bacaj mu misa/hrcka/kaj vec oce jest svakih 5 dana, pogotovo ak je malo neuhranjen.
[/QUOTE]
Hey, pročitao sam tvoju temu, odlično, nice job s terarijem!
Što je točno treset i gdje se može nabavit ?
Svakih 5 dana ? Stručnjak mi reče jednom mjesečno da ga nahranim...

Kaj se hrčka tiče, ovaj pokojni je bio mini KineskiHrčak a mislim da nije niti primjetio što ga je snašlo

ali u svakom slučaju preskupa varijanta (43Kn), to je bilo prvo prikladnokaj sampronašao. U Pet Centru na Drvinju nemaju miševe, zna netko gdje imau Zapadnom dijelu grada ?
Što se tiče noćne lampe, mislim da nema potrebe, kod mene u stanu je uvijek preko 22.
28-9 / 25-6 - što znači 9 i 6 ?
Ima li netko dobrog/stručnog veterinara za preporučiti, po mogućnost također Zapadni dio grada ? Htio bi napravit komplet checkup malca..
Inače sam iz Zagreba, Špansko.