jedan lik je imao tu u osijeku kraljevskog pitona i nest je radio po terariju i ovaj ga je copio za ruku i poceo se omatati i neznam kako ga se ovaj rjesio al znam da je piton zavrsio istog trena u zoloskom.
Moja zmijica, isto Kraljevski piton, ugrizla je ovu zensku od koje sam ju kupila. Cak je i siktala na nju. No, ta zena je nju drzala u kartonskoj kutiji bez vode i svjetla, a hranu joj je dava jednom mjesecno, a njen sin ju je natezo ko igracku. Ja iako tu zmiju vadim, natezem, gladim, nosim oko vrata, svasta joj radim, u ova dva mjeseca nikad nije zasiktala cak ni kad se presvlacila, niti me ikadugrizla, niti to probla ucinit. Misim, uvijek postoji - prvi put

Pitanje je slijedece (retoricko doduse), kaj je taj frajer radio toj zmiji da se ta zmija osjecala toliko ugrozeno da ga je isla grist i motat se oko njega (to jedino rade kad te 'zamijene' za hranu, dakle predmnijevam da je lik isao prckt po terariju a da je prije toga dirao miseve-jako pametno).
Zivotinje su prema tebi, u pravili, kakav si ti prema njima

. Eto... Ova riba u frizeraju. Iskreno, to mi je onak bezveze. Jednako kaj mi je bezveze tipa da ljudi furaju zmiju u birtiju il takve neke perverzije. Ne zato kaj ja misim da bu taj piton maznuo svakog u frizeraju i onda si procackao zube, neg onak... nije mi to ambijent za zivotinje, bilo koje.
Edited by: dora