Odlicne slike. I odlicansajt lepo je videti da se jos neko zanima za nordijsku mitologiju.
Thanks

Skužila sam ti odmah nick, baš strši ovdje :thumbs up!!!:
<slightly offtopic>Znam da je malo shizophreno, ono, linkovi mi nemaju veze sa vezom (Vikinzi, pa masa raznih stvorova, pa neke stare razglednice mog grada, a sad sam još dodala interview koji mi je dao Petur Polson, pjevač stilski nekako kao Nick Cave, sa Farskih otoka), sve je međusobno dijametralno suprotno... no tješim se bar da je izgled kompaktan i ad extremo uniformiran.
Kad bih imala više cajta, išlo bi toga daleko više online... no kolju me ispiti

Što je najgore, počela sam intenzivnije rmbati na sajtu baš sad, kad su svi mogući rokovi za gadove raznih kalibara... e, JBG.
</slightly offtopic>Jučer sam slikala neka vretenca, šetala sam šumom. Zanimljivi su jako - ko fol bježe od fotoaparata, al uslikaj ga jednom, uslikat ćeš ga još 20 puta. Dođe, sjedne na granu ili neku podlogu, malo glumi hard-to-get al će se vratiti... to su najfotogeničniji kukci.
I imam sreće. Puste me na pol metra blizine, pod uvjetom da mirujem, jasno. Jedino mi se još nije dao Anax imperator. Vidjela sam jednog ogromnog jučer, bio je dug preko 10 cm sa rasponom krila skoro 15 cm... ali gad samo proleti i neće da se parkira... uhvatit ću ja njega :evil: