Srpanj 20, 2025, 18:36:29 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: poludjeli kuli  (Posjeta: 1605 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Jasmina

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
poludjeli kuli
« u: Svibanj 05, 2004, 19:43:00 poslijepodne »

Sve ribe izgledaju potpuno ok, no dva od 3 kulija vječito plivaju u krug, po gornjoj polovici stakla u akvariju. Jedan bez prestanka, drugi povremeno. To je počelo jutros. Ima li tko ikakvu ideju što mu je i kako da ga smirim/izlječim. U tom njegovom pičenju učinilo mi se da sam mu na trbuhu vidjela jednu crnu točku, no nisam sigurna.

Nikakav novitet nije uveden ovih dana u akvarij, da bi ga uzrujao, a kupljen je prije 5 dana.
Okomito plivanje je pola puta do plivanja naopako
Moto

Offline Dilurekba

• Punopravni član
poludjeli kuli
« Odgovori #1 u: Svibanj 05, 2004, 23:28:00 poslijepodne »
Moji isto tako briju od prvoga dana a osobito kad se ugasi svjetlo. Brijem da je to normalno makar sam neki dan nasao jednog mrtvog kulija ali to pripisujem šoku od useljenja u novi akvarij s nedovoljno pripremljenom vodom i jos nekim paremetrima koji su nastali mojom krivnjom.

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
poludjeli kuli
« Odgovori #2 u: Svibanj 05, 2004, 23:53:00 poslijepodne »
Ne brini jasmina to je vrlo svojstveno kulijima (budi sretna sto ih vidis,ima ih kojih ih stave u akvarijum i nikad ih vise ne vide iako su zivi)
Oh sto te volim joj

Offline Jasmina

• Punopravni član
poludjeli kuli
« Odgovori #3 u: Svibanj 06, 2004, 09:48:00 prijepodne »
A imala sam i prije 3 koja su pomrla u onoj bakterijskoj pošasti u akvariju, isto kada i pola drugih riba. Pa sam sada kupila još tri (uskoro im planiram društvo) i sjećam se da oni dotadašnji nisu imali takve manevre i zabrinula sam se. Malo ste me utješili. Možda se smiri kada stigne pojačanje, ipak je došao iz akvarija gdje ih je bilo mali milijun u klupku.
Okomito plivanje je pola puta do plivanja naopako
Moto