Kolovoz 04, 2025, 15:35:52 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Mrtav Platij  (Posjeta: 821 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Purgi

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Mrtav Platij
« u: Rujan 14, 2006, 17:32:00 poslijepodne »
Danas kad sam otvorio akvarij da zamijenim 20% vode, što radim svaki tjedan, na površini sam našao uginulog platija skoro pa potpuno bijele boje i sa repom koji mi je djelovao kao da je odgrižen. Zna li netko o čemu je riječ?

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
Mrtav Platij
« Odgovori #1 u: Rujan 14, 2006, 17:53:00 poslijepodne »
o smrti platya... moze postojat 1001 razlog zasto se to dogodilo. tek ako ti umru 2-3 e onda moze bit nesto...
Split / Hrvatska

Offline Njofra

• Punopravni član
Mrtav Platij
« Odgovori #2 u: Rujan 14, 2006, 18:48:00 poslijepodne »
Bijel je zato jer je mrtav,a rep je odgrižen kad je već bio mrtav,..moglo ga je falit i pola tijela.Tako nemožeš ništa saznat.Možda je umro i od starosti,ko če ga znat.
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Aquatious

• Novi član
  • *
Mrtav Platij
« Odgovori #3 u: Rujan 18, 2006, 08:56:00 prijepodne »

Vrlo tesko odredivo nakon smrti . Riba ti promijeni boju (izblijedi kompletno), i najcesce je vec nacnu druge ribe, za puževe su omiljena poslastica. Ako joj je već falio rep, znači da je uginula pred nekoliko sati. Razloga bas kao sto veli Strippy moze biti milijardu, zato je najbolje da promatras ponasanje preostalih riba i pokusas vidjeti ima li sto neobicno!?! (tipa riba se povuce, miruje u nekom kutku akvarija, ili pak ne reagira na ruku - hranjenje, .... bijeletoćkice, plijesan, nadutost, ... itd, itd.)