novi sam registrirani korisnik foruma, iako vec neko vrijeme onako "dobro kopam" po njemu i skupljam korisne informacije..
kako sam i osobno upoznao vecinu Splitske ekipe vec mi je neugodno biti "Tinov prijatelj" (kako kaže Grof), pa sam se konacno odlucio prikljuciti "maloj ali mocnoj" ekipi... moj uvod u akvaristiku bile su dvije zlatne ribice u plastičnoj kutijici s (hm!) filterom, jer su moje djevojcice zaželjele za Bozic - akvarij ! kako svi djecji ljubimci obicno zavrse na brigu tatama i mamama, tako mi je prilikom jedne izmjene vode (naravno-direktno izvodovoda

) taj "akvarij" ispao iz ruke i...srecom, ribice su spasene, i svoj mali zivot nastavile u tegli (neko vrijeme) sve dok mi nisu dosadile svakodnevne izmjene vode i u nas dom uselio je Cayman 40 ukrasen plasticnom biljkom i hrpicom morskih puzica..zao mi je sto nemam slike toga..
obzirom da se vec godinamaintenzivno druzim sa Cuvitarom iu zadnje vrijeme Akvarij Net-om, Cayman sad izgleda ovako

...ova se "travica" malo i razrasla pa sad to izgleda malo mocnije...unutra su bebe guppy-ja pa se bas i ne vide...

no, u medjuvremenu Rossonero je dosao do faze kad mu je "karantenski DIY od 75 lit (?!) postao visak, pa je isti sretno udomljen kod mene. nakon dosta pocetnickih dilema i premisljanja jos uvijek nije u finalnoj fazi, ali mislim da je blizu...

tako izgleda u dnevnom, a ovako u nocnom izdanju...

pa, zasad je to-to...
iako zapravo i nije, jer je u razradi jedan kutni DIY, ali o tome neki drugi put...eto toliko, jos jednom veliki, veliki pozdrav svima !