Pozdrav svima !!
Kao prvo želi bih se zahvalio SandmanRI što je pokrenuo akciju kao i svima Vama što ste se odazvali.
Evo red je da se i javim i da bolje pojasnim situaciju. Ja sam Antonio Vuković , otac 2 dječaka koji boluju od Mišićne distrofije, što ste sigurno pročitali iz članaka koji su izašli u Newsu i Novom listu. Kod starijeg sina Ivana je bolest uznapredovala te više ne može samostalno hodati pa mu je stoga liječnik propisao hitnu nabavku potrebitih inv. kolica. da bi mogao nastaviti daljnje školovanje. Budući da ja sam radim, a supruga je doma radi bolesti djece morao sam zamoliti za pomoć jer trenutno nisam imao toliku svotu novca koja mi je bila potrebna za nabavku istih.
Akcija koju smo pokrenuli traje već 2 tjedna pa se je potrebit novac skoro sakupio stoga bih vas molio da članarine udruga ostanu našim udrugama za dalji razvoj naših hobija i za još koju humanitarnu akciju s kojom će mo pomoći i razveseliti i drugu djecu .[/B]
Ako netko i dalje želi pomoći nama, novčane donacije se mogu uplatiti na Ivanov kunski [/B]račun
otvoren u Erste S. Bank - Rijeka[/B]
[/B]
Br. Računa: 2402006 – 1031262160
poziv na br. 8701731076
<