Dakle, lagano se razvija.Preorijentirao sam se na ribe u akvariju pa cu umjesto neonki imati skalare. pasu mi jer oboje gravitiraju na juznu ameriku, tocnije amazoniju.
Kao sto se vidi, polysperam je eliminirana iz akvarija nakon sto se razrasla abnormalno. Lijeva strana je jos preprazna za moj ukus, ali apongetifolia je konacno pocela tjerat mladice, a crypta pred njom... paaa.. nadam se d a ce uskoro krenuti u proizvodnju.
Rijesio sam se 3 ancistrusa i bikolora ( bez brige, svi su u dobrim rukama) i smece se drasticno smanjilo.
Od bilja samdodao novog ozelota jerje stari umro. Ovaj je potpuno zdrav sa zdravim korijenjem. nadam se da ce se primiti. Takodjer samubacio echinodorusa pretspostavljam schluetteri (mislim da se takpise) ili osiris.. nemrem ga definirat.. vidi se u pozadini. Egerio sam malo raspelcao da se izdigne na sirempodrucju, a pred filter samstavio nesto. A to nesto je nesto. Neka trava. Izglkeda ko krizanac valisnerije i sagittarie. Ko ona trava sto psi i macke pasu na livadi. Srednje visine, gusta cvrsta i "ostrog" izgleda. Ako nadjem na plantgeeku kazem sta je

.
Plan je sljedeci. Ozelot se nalazi pored panja u drugom zlatnom rezu i pomaknut jeprema straznjemkraju. Ovaj schluetteri se nalazi uz samo staklo i drzat ce visinu od valisnerije i egerie prema toj travi i crypti (wendtii) koja je pred njom. KAd ta trava posalje runnere sakrit ce cijeli lijevi ugao a time i sakrit stabljiku apongetifolie i davat kontrast smedjem liscu wendtii-a. E sad.. malo sam zahebo sa nekom cudnom sagitariom.. mislim da je subulata koja je zavrsilaiza ozelota i maltene se ni ne vidi,al vjerujem da ce poslatrunnere i ispred njega da popune rupu uz pravu subulatu naprijed. Ispred panja se jos uvijek razvija lileopsis, a na panju je nana i java fern koji bash i ne uspjeva najbolje. Gigantea salje runnere ko luda a ovaj echinodorus u desnoj polovici (nestoizmedju parviflorusa i barthii x-a) raste ko velik. Sorry nemrem nac naziv one trave,, ako ko zna nek napise.. i ako tko misli da samkrive nazive povezao.. nek me ispravi. da i dalje.. takodjer racunam na valisneriju da s vremenom sakrije i ljestvice.. ako nece oco ce iza panja. To je vise manje to, prijedloge primam kritike ne

let's get it on....
Edited by: ChILd_ReBoRn