pa ti si iz pule???

pa šta ne kažeš. imam ja bilja za poklonit. di živiš, ime, sve mi napiši preko pp. daj da se nađemo, i upoznamo. ja sam iz pule, tj. šijane.
ovako... imaš u gradu pet shop pipi, kod tržnice, ali je katastrofa. osoblje nema pojma o pojmu, (par puta sam vratio ribu i tražio drugu jer ju je ženska kad ju je hvatala izmasakrirala, nemajuči pojma o pojmu.

znaju imat neke vrste koje se teško nabavljaju jer naručuju po želji iz zagreba, ali ostalo... nula.
drugi izbor ti je krešo na verudi porat odnosno vidikovcu. br. moba je 098 912 1466, ima dobar izbor riba(pogotovo ciklida) i jako je ljubazan i puno zna i oče pomoč.
treći izbor ti je zoo tropic na medulinskoj, traži gosp. smiljana.br tel: 505 772, a mob: 091 533 9787. meni je on najdraži, s njim sam se skompao i skoro uvjek kupujwem kod njefga, baremn hranu i oporemu, a ribe svugdje pomalo, osim u pipiju8 jer su često bolesne i ne liječe ih. on je njljubazniji i uvjek če pomoč, šta god trebe. čak mi je reko da ako usred noči nešto pukne ili rikne od opremena aq( npr. grijač usred zime ili filter bilo kada) zovi, sredit čemo problem bilo kada. to sve govori!
moj br moba je 091 78 28 748. ime mi je ivan. ako češ nazovi me sutra oko 2-3pa se možemo nač več sutra popodne negdje na piču, ili kod mene ili tebe doma.pozdrav!
p.s. puležani jačaju na forumu!!!