Ajd kad moram

pa akv je 90x40x60 cm (dxšxv).. 216l (mada da sad ponovo kupujem ili radim ne bih uzeo takav, preuzak je i bilje ga ispuni jako brzo..tj stvara se sjena u njemu i mozda je malo predubok za tu sirinu)
Filter je unutarnji volumena 24 litre tako da ima dosta prostora za filtarski materijal, grijac i pumpe, 2 pumpe su unutra ukupnog protoka 800 l/h
Rasvjeta je 4x20 watta bez reflektora (mislim slozit novi poklopac uskoro sa 200 wata svijetla sa reflektorima)..uglavnom na ovim mi se lampama razbio mit o skupim akvarijskim cijevima...imam 4 cijevi a svaka je kostala 8 kn

(prije sam imao aqua glo od hagena)...sve je bilo isto samo sto je akvarij bio malo plaviji
Od riba imam 3 skalara, 2 diskusa, 10 ak platy a, 3 ona somica...(stvarno ne znam tocan naziv, mislim da je catfish..tak nesto..oko 10-12 cm su velicine)...hrpu puzeva..i to je okvirno to od riba
sto se tice riba..tu sam fulao gdje se fulati dalo...
ps..inace, neke od biljaka su u odrezanim flasama od kole, unutra je punjeno zemljom za cvijece, jer sam malo fulao i sa podlogom

ovaj tank je star godinu dana...i vise je namjenjen kao pokusni tank za ucenje

nakon sto sam shvatio neke sitnice sto se tice gnojenja i odrzavanja bilja i riba uskoro cu sloziti tank iznova vjerojatno samo sa jatom diskusa i to bi bilo to...