Dragi obožavatelji reptila,
Evo več 4 godine imam iguanu, više manje zdravu i sretnu, ponekad neki nokat ode evo njuškicu je malo izgrebao u svojem novom kavezu (ljetna rezidencija), ali sve funkcionira vise manje ok. Ja zivim u Dubrovniku, nas pet shop ima nekad ribice i hranu za pse macke i doticne nam ribice, zato iguana vegetarijanac. Ja sam prije 5 godina upoznao jednu bradatu agamu Kuyo i zaljubio sam se. Posto sam uspio sa ovim cudovistem od iguane barem ovih par godina, a sad HOCU bradatu agamu. Sve je izvedivo dok se ne pocme pricati o njihovoj prehrani. Prije nabave same agame zelim se uvjeriti da mogu uzgajati cvrcke, ja znam da je bilo masu postova na racun cvrcaka, ali ja sam stupidan i moram to vidjeti svojim ocima, dakle svi oni koji su mi spremni pomoci sa slikama i detaljnim uputama o onome sto je na slikama i sa stvarnim organizmima neka mi se jave na pm pa im posaljem mail. znaci posude za uzgoj,grijaci, temperature, vlage, razmnozavanje... I ako ja uspjem sa uzgojemu iducih par mjesecii to bude radilo onda bih trazio bradatu agamu ili dvije....