izgleda kao da smo bili na različitom mjestu, a nismo...meni je žao što sam bila tamo, mixali su mi se osjećaji bijesa i tuge, KATASTROFA!!!
mislim da vam je sve jasno o stanju riba/rakova i uvjetima u kojima ih drže, a još da i spomenem da nema ni jednog naziva riba ,a kamoli štogod drugo. Murini su napravili zaklon od komada amfore koji je velik kao 1/5 nje same!!!a kovaču se nisam ni približila jer sam sa udaljenosti od 2 metra vidjela da je bolje tako, a da ne spomenem onog sirotog morskog psa...
SRAMOTA!!!! a lijepo mi je stari rekao, nemoj ići- jer je on bio tjedan prije mene, ali morala sam i požalila...
jedino što vrijedi vidjeti je drugi kat prostorije, ako možete biti toliki karakteri ne baciti oko na akvarije i ne popiz...., tamo su amfore sa broda nađenog blizu Zlarina, makete brodova i pravo staro ronilačko odijelo sa pumpom za zrak, to je stvarno cool, izgleda kao iz horror filma, baš mi je žao što nisam uslikala...
"domaćica" katastrofa, samo joj je falila rašpica za nokte koliko je bila zainteresirana za bilo šta drugo osim za pokupit lovu, pih