Bez sprdnje, nikad nisam mislio da ću ovako zanimljivu temu naći na forumu o akvaristici haha čitam i da mi ovrhu kuće rade bi se opet nasmijao...

Samo cu komentirati ovo sa zgrada i ljuljanjem, pošto sada sjedim na trosjedu , koji se nalazi u zgradi koji posjeduje efekt vodenog kreveta.
Znaći uz posao upisao faks u Ri, promjenio par stanova,, na kraju u centru Ri, na korzu zavrsio, cinilo se idealno..., 1. noc prode, ujutro se probudim u napadaju panike, imao osjecaj da tonem, da pod propada,, probudii se sa naletom adrealina.... nakon cca 1 mj. pojavila se 4m pukotina po zidu, gledam tv i antentu kako zucnu i titraju svaki put kada prode bus i kamion.... na kraju naisao na slike remonta pruge kroz grad, na rivi,,i geodetske nalaze, po tome i slika, more je od docka do hotela bonavia,, znaci riva i korzo su iznad mora par metra....
a moja zgrada koja je izmedu 2, sendvic, na svaki veci prolaz vozila ko na vodenom krevetu, val podigne zgradu i spusti 3-4cm u prosjeku,, a kada idu 2-3 u koloni pri 60km/h i po 5 cm su odskoki...
Da ne dužim, i nedavno se 2 zgrade dalje urusio dio zida na cestu, vjv na vjestima ste vidjeli....
On topi.., imao 3 akvarija 30, 54, 125l, postao problem hranit sve kada me nema duze, posebno manje, koje prevelika doza zagadi amonijakom...., prodao sve i kupio 180l, ali imat 1 je dosadno,,, stalno bi mjenjao nesto....,
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk