ja u 54 l imam2 skalara, plecoa od 20 cm, silver sharka, 3 molija i 6 gupy-a, 3trichogastera,par betta,par apistogramma, i još neke ribe; što je puuuuno previše za takav aqi opet sve štima

. a sve su velike ili potencijonalno velike ribe. ali planiram poklonit neke ribe, pa neče bit gužve.

sutra idem pogledat za reflektor koji sam naruèio za mali aq, da vidim da li je stigao, mada cabomba raste ko mutava i na 15 w, i lampa stara 8 mjeseci.i opet, nema problemas.

zanima me koji aq( koja marka, i ime, odnosno model, ali po moguènosti da nije cayman, jer mi je malo preskup, iako bi najrađe cayman 110 i onda- fešta!

) ima mjesto za ugradit ili se kupi sa 2 lampe, radi bilja, jer bi htio nešto malo zahtjevnije, jer imam moguènosti za nabavit puno vrsta bilja po želji. i koliko bi došao takav aq. ciljam na neki juvel ili slièno, ali da nije neko smeèe.
i samo još ovo. šta mislite, da li se isplati štedit pare pa kupit cajmana 110 ili za iste pare ili manje para kupit nešto veèe, a jeftinije, od drugog proizvođaèa?znam da je u danšnje vrijeme sve "tu negdje" po kvaliteti, ali ipak

,. nekako mi se cayman èini najbolji, najljepši i jako funkcionalan i jednostavan za održavanje.
da li stvarno apistogramma hongosloi dođe ovakva, i koji je m, a koja ž?( ispreièavam se ako sam stavio sliku koju nisam smio, ali samo pitam)
Edited by: akosuta1