Vrlo zanimljiv projekat, pohvale i od mene
Obzirom na konstantan protok vode, kakav je orjentacioni plan za ulaz/izlaz vode na mesecnom nivou, tj. koliko kubika trosi sistem mesecno? (npr. ovde kod mene ne bih smeo da radim tako nesto, jer posle nestanaka vode, sto se desava bar jednom mesecno, voda sa cesme je jako losa ceo dan)
Kako bi trebalo da izgleda poklopac, koliko neonki i sl.? Kolika je najveca duzina neonki, koja se moze naci na vasem trzistu (mislim da se vec kod nas moze nabaviti Osram od 150cm)?
Pa sad jedno navijacko pitanje

: kakve su sanse da jednog dana od ovog ispadne jedan biljni aq? Uh, tada bi to bilo potpuno ludilo... no, znam kako je... npr. mene bi isto tako tesko bilo nagovoriti da se preorjentisem na varijantu bez bilja...
offtopic: u Bgd-u u jednom kaficu ima jedan aq od 2 500 litara prvenstveno namenjen centralnoamerickim ciklidima. Jako skupa izrada, zaobljena stakla, prohrom, pozadina iznad aq, ogromno kamenje i panjevi... Tehnicki, s dosta dobrih detalja... No, svaki put dok sedim za stolom pored njega i pijem oranzadu, uvek mi bude krivo sto je takva koncepcija, kakva jeste... jer, nikad ne odem ispunjen nekim posebnim utiskom...
Sad opet kazem, sve strava kod tebe za sada ide, samo navijam da ipak jednog dana bude ludnica sa biljem.
Pozdrav i samo napred.