Update. Slikano prije par dana. Dakle uspjesno dobivena bitka s dyno. Nema vise nigdi ni trunkice. Sad je faza cyano ali svo zlo u tome. Polako i to prolazi. Sad kad se jos malo ustabili tank onda bi moga pocet punit polako s zoama gdje sam i stao

. Tank je prakticki bez ikakvih fancy stvari jako jednostavan i 0 odrzavanja. More nije prominjeno ne pamtim kad zadnji put. Prebacija se sa led kineza na T5 24 w ( naletija na pristupacnu konzolu s 4 t5 ). Ovaj tank mi je bas nekako prirasta srcu s vrimenom smo dosta prosli skupa ko stari ratni drugovi

ali nitko se nije preda s tim ga jos vise cijenim.
Posto sam uvalija chaeto koja je ispunila cili sump Reef Octopus skimmer je bio overkill a i neman ga di stavit iskreno. Stavija u pogon mali bubble magus nac 3.5 koji radi svoj posao. Takoder stavljena i dozirka u funkciju. Dosta nasih puzica ( nanara ) sam uvalija u tank tako da staklo i ne cistim. Ostavija san ga bas onako priroda sto posto. Ne koristim ni GFO ni nikakve po4 no3 remowere dakle doslovno nista. Ono doslovno low cost tank u punom smislu rijeci. Znam da nije neki tank za past u afan a ni blizu mome gornjem ali ima dusu i bas mi je drag.