A sada ja

, "lječenje forumaša" iskoristio sam kao uputnicu, liječnik mi reče da pošaljem autora(e) uputnice!!
Da, "ima li smisla", kad nema jednog argumenta za osporiti činjenice koje naveo sam, tada zavirit će mo mu iza slova, bolda, avatara ....ma mora biti da je negdje, nešto, krivo napisao. Moj avatar "nije po pravilima", "ne seri" je, fakat uvjerljivo rečeno "zanima nas"!!
Da, vjerojatno, "icht je čest", u 20 god akvaristike, 10 god v.ribnjaka, ribicama i meniprvi puta. Da, vjerojatno, "nije neka nauka" izlječenje, treba samo dovoljno medicine za 3.500 l vanka, kroz dovoljan broj tretmana, tijekom 4-5 mj. Stoga, dragi Antimone, bez zamjerke, o v.ribnjaku pobrkao si autoritet=mjerodavno učenje, zasluženo povjerenje, s pravom zastupnika vlasnika ovih stranica, da "briše" sve, osim "lječenje ili ne seri ili ...."!!
Da li ću završiti u paklu, zato što ex-Sašu sam valjda "prisilio" da čita "moj ton", i što nisam zahvalio na zdravstvenim i psihološkim procjenama raznim?? Ja "provokator" pa neznam, svi drugi pravednici sve rekoše osim, stanite na loptu, spustite na zemlju ....!!
No, bez obzira na vas koji ste mi povečalom zavirivali iza slova, bolda, avatara .... meni je toplo u duši, RIBCI SU ŽIVI I ZDRAVI. I hvala onome među vama, koji poveselio se samnom, RIBCI SU NA BROJU!!
Ma, život je previše lijep, da bi ja na godišnjem ovako trošio impulse. Želim ribicama i vama sve najbolje, zaista.