I tako, tjedan dana kasnije, broj bangajaca ostao nepromjenjen

Upogonio sam chiller, upalio se tad i od onda ga nisam čuo da radi . valjda ronda po danu dok me nema doma. ili ne ronda uopće .
Temp bez njega je bila 27.1, sad je 26-26.5
Pamukova plava acropora je testirana pod raznoraznim kombinacijama svjetla i svejedno je ZELENA. Doduše, jedino je vrhić koji raste plavkast pa ajd... nek mu bude

Ali generalno stanje je onak....

tj. možda ja već navlačim mak na konac ali :
- boje dolaze k sebi, recimo da je to tu negdje ali bi sigurno mogle biti izraženije
- LPSovi, a pogotovo trachyphilija zahtjeva redovnu dohranu inaće je "ispuhana". Ne ono "umirem ispuhana" ali ispuhana.
- AF vitamini i aminokiseline, 1 kapljica u tank pokraj pumpe + po 1 kapljica u četvrtinu kocke smrznute hrane skupa sa malo izmjevljenih listića pa pipetom u koralj
- AF energy i build drugi dan, 2 kapljice kraj pumpe
- dižem dozu na 3 kapljice svega
- N03 mjerim, za razliku od prijašnjeg "ne mjerim" i sad je hmm.. preko 1 i dosta ispod 10 (JBL test)
- Po4 je i dalje u fazi "ne mjerim", Salifert obična doza i dupla doza za kakti bolju osjetljivost. - Kizo će vjerojatno jednog dana izmjeriti sa hannom
- danas ću vjerojatno ugasiti reaktor sa ugljenom i GFO na tjedan dva pa da vidimo
- već sam smanjio sa 4 kapljice AF ProBioS i AF ProBioNP na 3, vjerojatno ću na 2.
Sve ovo skupa zato što apsolutno ništa ne raste.

Zadnjih 3 tjedna nemam gotovo nikakav pad u Ca, Mg ni KH.
KH padne za 0.2 u 5 dana ili ne padne uopće.
RAsvjeta:
2 plave oko 5h
2plave+2bijele oko 7
2 bijele nešto kasnije
oko 1 kreće gašenje kroz sat vremena i onda samo plave do nekih 3, pol 4.
Premalo?
Neke druge ideje osim dizanja nutrijenata?