dobar vam je članak...?

ajd drago mi je da nisam samo bezveze piskarao i da je netko bar pročitao. Nije bilo teško poći sve ovo jer je zbiljam bilo super i još sam pun dojmova.
Ovako, ja sam kupio neke ribe, a Tuljan je kupio hrpu bilja i riba. Ponjeli smo(tuljan, ja se tog ne bi sjetio) 3 ogromne staklenke za krastavce, a idelno bi bilo ponijeti i sredstvo za pripravu vode. I ništa, u to smo ih istresli dodali pipovače i stavili na prozor, tako da imaju svjetla(biljke) a ribama da nije hladno...
Ja sam imao samo jednu ribicu koja je riknula, tuljan čini mi se niti jednu. Nazad smo ih prekrcali u vrečice i šverali preko grane.
Da ne govorim o ciframa, ali dooosta smo spicili para, a furali smo prek grane oko 40 riba, 20 biljaka, jedno 500 cvrčaka i 10 žohara , terarij, mali akvarij, hrpu kamenja, opreme, granja...i još sam ja šverao 2 parfema, Tuljan igračke za klince...i naravno da nismo platili ništa carine...

Exotica je must go, ma nešto prebolesno...Još bolja za tetariste nego za akvariste...evo poslat cu vam još fotki pa uživajte...