0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pričao sam sa majkom tipa koji je vlasnik. Lik sve radi sam, pa da još o aquascapingu misli. U svakom slučaju ludilo, doživljaj za vidit.
Pa sve to u živo izgleda puno ljepše ali ako misliš na npr. broj i vrste koralja u morskim akvarijima tu je popis dosta skroman... Svejedno, tako veliki grad kao Zagreb nema ni 5% od ovog...
Citat: Marko69Pričao sam sa majkom tipa koji jevlasnik. Lik sve radi sam, pa da još o aquascapingu misli. Usvakom slučaju ludilo, doživljaj za vidit. Toćno tako! I ja sam pričao i vlasnik mijenja vodu i sve ostalo sajoš jednim frendom...bogme to je za dvojicu veeeeliki posao. A istinaje da bi to moglo i bolje izgledati s obzirom kako izgledaju moždaprivatni akvariji po kućama. Ali otiđite pa vidite uživo...tolko vodejednostavno ostavi dojam.I mislim da je ovakvih akvarija po Hrvatskoj više, kvantitetabi izrodila kvalitetu pa bi i Stina bio zadovoljniji.
Pričao sam sa majkom tipa koji jevlasnik. Lik sve radi sam, pa da još o aquascapingu misli. Usvakom slučaju ludilo, doživljaj za vidit.
Neznam di je to bilo ali bi bilo vrijeme da u Zg Zoo naprave jedan kvalitetan akvaristički dio....čini mi se da tamo teraristika naveliko praši akvaristiku...valjda je atraktivnije za posjetioce vidjeti krokodila, zmiju i guštera...i nije da se ljutim kaj je tak Saša.