Najbolje bi ti bilo uhvatiti nekog rodaka/susjeda/prijatelja koji se razumije u elektriku i da ti slozi rasvjetu. Za t5 trebas prigusnicu,vodoneprolusna grla,nesto 'kablova' i lampe. Nemoj to sve sam slagati ako se ne razumijes u to,jer ipak je u pitanju struja i napon koji je itekako opasan.
Jos jedan savjet,nemoj kupovati ove Juwel i ostale 'brand' lampe za akvarije,po meni bacanje novaca. Imas za visestruko manji iznos lampe istih karakteristika za naci. Ja sam npr kupovao lampe koje su 'predvidene' za osvjetljavanje ureda i ostalih prostora. Trazis da ima 6500K (bijelo svijetlo),sto vise lumena. Vidit ces jedan broj na lampi, koji ce izgledati otprilike ovako: 865 ili 840 itd. Trazi ove 865,to znaci da imaju 6500K i Color rendering index (CRI,to ti je ovaj prvi broj,ovo sto sam naveo je

ili 965. CRI je mjera koja kazuje kakve boje svijetlost daje,tj kakve su boje predmeta ispod takvog svijetla. Sto je CRI visi,to su boje prirodnije i slicnije bojama kakve bi bile pod prirodnim osvijetljenjem (Sunce).
Za usporedbu cijena,ja sam u Zagrebu kupio t5 lampe od 54w,865, za 25kn komad. Vjerojatno ce kod tebe biti nesto skuplje,ali po meni nema smisla davati x love da bi ti na lampi pisalo Juwel. Kazem,to je moje iskustvo jer osobno nisam primjetio nikakvu razliku izmedu brand i noname lampi,tj lampi koje originalno nisu namijenjene za akvaristiku.