Pozdrav, da se predstavim ja sam Adnan 22 godine i dolazim iz Zenica.
Uvijek sam imao zelju za akvarijumom pa sam konacno odlucio da nabavim jedan. Akvarijum je dimenzija 130x50x17 110 litara otprilike. Od opreme imam dva filtera , jedan pregradni na zracnu pumpu sa vatom, grubim i finim spuzvama i keramikom i jedan unutrasnji tetrin tetratec 1000. Rasvjete su ledice nesto izmedju tople i hladne 75 w duz citavog akvarija. Grijac nemam jer se akvariji nalazi iznad radijatora tako da je konsantna temperatura 25 C. U akvariju se nalaze dva panja, jedan je mangro a drugi sam kupio u pet shopu ne znam koji je. Podloga je sljunak granulacije 0,3-0,5 mm , tu su takodjer 3 ukrasna kamena takodjer kupljena u pet shopu. Od bilja imam giganteu, anubiasa i mahovinu na panjevima. Akvariji je bio cikliran cca mjesec dana i nakon toga sam postepeno ubacivao stanovnike

ribice sam uzeo od covjeka koji se bavi akvaristikom 20 godina i uz par njegovih savjeta sam uredio akvariji. Eh od ribica imam slijedece:
Roze zebrice 10 komada
Bijela tetra 4
Barbusa zeleni i tetrazone 7
Corrya 5
Ancija 2
Skalara 5
Ksife 3
Nadam se da vam se svidja setup ako neko ima savjet , primjedbu volio bih da mi kaze

Btw akvariji je star 6 mjeseci i sve super sljaka
Slike ne mogu da postavim preko moba... Pokusat cu poslije ponovo...