Izvinjavam se ljudi, malo sam bio odsutan. Josko hvala na svim pohvalama, lepim recima i sugestijama

Sve zvezde su zive i zdrave i deluje mi da im za sad bas nista ne fali.
Sto se korala tice akvarijum je vec pun, ne zelim da ga pretrpavam poenta je da se ostavi mesta koralima za rast, pa da to u nekom doglednom periodu bude akvarijum sa velikim koralima, a ne da izgleda ko frag tank. Ostavio sam prostora za jos koju interesantnu akroporu koja naidje.
E sad sto se tice riba tu je bilo malo gadno... U akvarijumu je bilo sve super dok nije naiso ich... Imao sam malog imperatora i ogromnog regal andjela od 30+cm. Kada su se ribe porazboljevale odmah sam poceo da ih hranim 4-5 puta dnevno artemiom, omega one granulama i dagnjama koje sam pojacavao belim lukom i food energizerom od fauna marina ne bi li im pojacao imunitet i ocistio ih od Icha. Ribe su sve redovno jele medjutim to nije bilo dovoljno... Uginula su oba andjela i jos par manjih riba. Sta je tu je, sta da se radi. Jedino mi je bilo zao sto nije lako pronaci onako veliki primer regal andjela koji se savrseno uklopio u akvarijum. Sto se tice njihove naravi regal nista nije dirao od riba i korala dok je imperator znao da gricne jednu pocciloporu (iskljucivo nju, ni jedan drugi koral)
Izvinjavam se sto ne mogu sada da okacim slike, necu biti prisutan ovih dana, ali planiram sledece nedelje da pozajmim ozbiljan aparat za slikane pa sve to poslikam... Stizu slike uskoro