Hmm, da. Tvoje LEDice dakle trebaju napon do 35VDC i struju do max 3.5A. Ovi driveri od 100W to podržavaju, ali ne vidim nigdje da piše na njima da su dimabilni. Da ne kažem da će ti ih trebati 8 komada, jer jedan driver će moći pogoniti samo jednu LED-icu.
I 400W napajanje ti nije dosta za 800W LEDica. Trebalo bi ti 800W napajanje, jednostavnom matematikom, ako ih tjeraš na max.
Računica
1 LEDica = 35V max, 3000mA -> 105W potrošnja
Ako uzmemo u obzir da ih ne bi trebao tjerati na max struji jer će ti brže pregoriti, pa uzmeš nekako standardno 70% od toga to onda ispadne ovako:
1 LEDica = 24V, 2100mA -> 50W potrošnja
8 LEDica = 400W potrošnja.
U ovom slučaju ti je ok uzeti 400W napajanje, ali onda nećeš moći ići preko preko toga. Također trebao bi ti driver koji daje izlaznu struju od 2 do 2.5A i izlazni napon od 24VDC za jednu LED-icu (ili npr 48VDC ukoliko hoćeš 2 LED-ice na jednom driveru radi uštede), ali naravno, moraju imati PWM ulaz za prigušivanje.
No, pametnije ti je u svakom slučaju, kad već radiš, onda napraviti kako spada i staviti svaku LED-icu na zaseban kanal, dakle zaseban driver i nabaviti dovoljno jako napajanje da ih može pogoniti do maksimuma, ukoliko tako poželiš, pa ti je onda lako određivati intenzitet.
Jednako tako, mislim da ti je bolje uzeti i jedan mali 16x2 LCD display i par gumbića, pa da si možeš podešavati svjetlo kako ti se sviđa samo pritiskom na tipkicama, jer reprogramiranje kontrolera bi ti brzo dosadilo.
Neka me netko ispravi ako sam pogriješio u računici.