ja sam kameleonku vratio u terarij i namjestio joj teglu sa pijeskom, pijesku se nije priblizavala, jos uvijek ne jede...sto je najgore cini mi se da se jos malo podebljala, inace jako dobro izgleda i normalno se ponasa, najgore je sto je ne mogu cijeli dan pratit jel radimo i cura i ja, skoro pa cijele dane...sh*t, zato prvenstveno nisam htio zenku, zavrsila je kod nas slucajno i kad je dosao trenutak da je vratim nisam mogao...a imao sam neki los filing, no nema veze sad...nego kalel ona je zivotinja koja NE TOLERIRA ljude ni ljudsku prisutnos, ali ni malo, ne zeli ni da je gledas, sve joj je to jako stresno, najveca mi je muka bila izvaditi je iz terarija i staviti u kutiju sa pijeskom. terarij je velik i interijer je gusto ureden tako da ona caskom pobjegne i sakrije se medu granje i ti nemozes rukom do nje...nekakav prijevoz u grad i tako to je tesko moguce (pogotovo vise od jedan puta)...bez obzira na sve ona je PREKRASNA i obozavamo je, place mi se pri samoj pomisli da bi joj se nesto moglo desit...ja ne znam kakav je zahvat i postupak davanje te terapije i ostalo ali ako postoji sansa ja necu stediti novaca ni nicega da joj pomognem