evo da vam pokazem nasu zverku...

inace kameleon je super, jede ko` svinja i tak to... jedino sta ne podnosi ljudsku prisutnost...ne zeli ni da ga gledam...probao sam ga hraniti sa pincete i iz ruke al on me ne ferma 5%...samo se okrene i otide, kad ga gledam skriva mi se iza granja...ovo je jedna jedina fotka jel ga nemogu ni uslikat...ima ogroman terarij i vjesto se skriva tako da ni ne mogu ostvariti kontakt, jednostavno ne zeli ljudsku prisutnost...bilo bi mi dovoljno da ga mogu izvaditi i staviti u flexarij pa van na sunce...
sad pitanje, vidim da je obrstio cijeli scindapsus, pojeo je lisce...toga me strah jel sam procitao da scindapsus sadrzi neku toksicnu supstancu...dal mu fali tekucine?
infusator mu lagano kaplje 12 sati dnevno i dva puta mu pospricam lisce...da mu dajem radic i to? kako? da mu trgam pa u posudu iz koje inace jede ili da mu cijeli list nekako fiksiram za granu pa da sam trga? jos nesto...vrba koju sam zabio u teglu i omotao oko nje scindapsus je prolistala (vidi se na slici)...dal mu moze biti ista ako pojede vrbino lisce?
hvala, pozdrav