0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pobornik sam jednostavnijih rjesenja,opcenito,u svemu.
To nije neka specijalna BD pumpa, to je obicna pumpa za cirkulaciju kompletne vode u ribnjaku.Ja i jos nekoliko ljudi ovdje imamo ovakve pumpehttp://www.koi-spirit.de/teichpumpen/rohrpumpen/Mala potrosnja i veliki kapacitet, do sada sam zadovoljan.
Malo sam bolestan pa nemam volje za ovu zanimljivu raspravu . Prenc , moj savjet je da zaustaviš radove do proljeća i dobro se informiraš o koi ribnjacima , nije sve u završnom izgledu ribnjaka . Po ovim tvojim odgovorima bi zaključio da nisi dovoljno dobro proučio kako napraviti kvalitetan koi ribnjak . Naravno da će ti ekipa sa foruma zajedno sa mnom pomoći ali mislim da prije početka radova bi trebao imati veći dio odgovora , bar okvirno
Jel taj covjek za sinfone zna koliko ti treba sinfona za ribnjak? Gdje trebaju biti i kako izvesti dno? I kakav uopce sinfon? Koji promjer cijevi? I kako sinfone spojiti na foliju?
a valjda zna sve to ako radi sa bazenima?
Samo cu reci da cekam slike daljnjih radova ... :DS obzirom da je to Istra i nemozes izvesti isto s folijom vec samo betoniranjem nema potrebe za folijom- bacanje novaca ...