Prekrasan akvarij i šteta što su se ribe poigrale sa mahovinom! Na tako nešto i ja ciljam sa svojim akvarijem što bilja i uređenja tiče.
Možeš li napisati koje sve bilje imaš unutra? hvala 
Hvala

Sorry, nikako nisam uspjela uloviti vremena sjesti za komp. Ima dosta vrsta bilja u akvariju. Pretežito sam tražila da nisu jako zahtjevne. Nekima ni ne znam ima. Ona crvena je propala. Stvarno može biti da je ustvari bila terarijska...
Uglavnom, ima jedno 3-4 vrste kripti (Cryptocoryne) i one stvarno nisu zahtjevne i super uspjevaju. Jedino pazi, imaju dosa jak i razgranat korijen pa ako ih jednom odlučiš seliti, to zna biti zeznuto. U desnom prednjem planu upravo vodim borbu lijepo zasaditi. Imam 3 vrste Echinodorusa. Mislim da je Echinodorus horizontalis mini i još neki srvenkasti varijatet. Na poklon sam dobila Hemianthus micranthemoides, on je malo zahtjevniji. Za sada je ok, ali vidjet ćemo s vremenom. On je ovaj sa sitnim listićima između dva panja. Imam 2 vrste anubiasa. On je isto ok, jedino što se zbog njegovog sporog rasta znaju kačiti alge na njega. Lijevo uz lijevi panj je Microsorum. Imam i Vallisnerie, ne znam točno koji varijatet. U stražnjem dijelu, desno od desnog panja čekam da se razraste tzv. limun (Hygrophila). U stražnjem planu imam i Ceratopteris. Najveći problem mi je bilo naći bilje za prednji plan obzirom da je akvarij malo dublji. Za sada ok uspjevaju: Echinodorus quadricostatus, Staurogyne repens i Eleocharis parvula. U desnom stražnjem kutu čekam da se razraste Limnophila hippuroides.
To bi uglavnom bilo to, nadam se da ti je nešto pomoglo u tvom budućem odabiru...