Dobro nam došao

.
1. mislim da ti je, i ako je onaj sitni dovoljno sitan za ukorjenjavanje bilja, to premalo podloge u smislu njene debljine. Ja u svom (60x30 ja dno) imam 5kg hranjive podloge i jedno 7,8kg sitnog (mislim da je do oko 3mm) crnog (tamni šljunakl da bi boje riba došle do većeg izražaja) šljunka. I ja sam ti početnik što se tiće bilja u aq, tak da će ti više znat reć oni iskusniji.
2.Svi pričaju o nekih 0.5W po litri vode je minimum za normalan rast bilja, tak da nisam siguran da će ti neke zahtjevnije biljkice uspjevat pod tvojih 36W. Uglavnom nije previše, ja bih se bojao da je premalo, al nek stručnjaci progovore.
3.Probaj s 12h na dan, toliko ti negdje traje dan u tropima, recimo naštimaš da ti se pali u jutro u 9, a gasi u 21 ili kak ti već odgovara. Nadam se da nisi aq stavio pored prozora, jer je vanjsko svijetlo nepoželjno u aq zbog razvoja algi (zato koristimo lampe), a i nedovoljno za rast biljaka.
4. možeš probat ali rađe ne. (moje skromno mišljenje) Puno ti je lepše ono drvo iz pet shop mopan, mangrovina(ak se to tak zove, iskusniji ispravite me) ili recimo panjina od loze(moraš biti siguran da nije bila špricana da nebi pobio ribe nataloženim otrovima u panju). Svako drvo kuhaj, kuhaj i još malo kuhaj.
5. ovisi o odabiru riba
6. kak misliš pusto u nutra? Pa nisu ti to ribe, biljke treba sadit ili ili pričvrstit na panj ili na kamen ovisno o vrsti. (iznimka su plutajuče biljke koje samo pustiš u akvarij

) napiš koje biljkice imaš pa će te već netko savjetovat što s njima. Ak ti se neka biljka sviđa saznaj ime pa pitaj na forumu po mali oglasi pa će ti neko poklonit ili prodat, al puno jeftinije nego u pet shopu.
sretno