0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dobil sem zadolžitev, da vas obvestim, da nas je po dolgotrajni mučni bolezni veliko prezgodaj zapustil naš najaktivnejši član in soustanoviteljtako foruma kot tudi Društva morskih akvaristov Bojan Jerina.Tisti, ki smo ga imeli čast spoznati vemo, da ga bomo zagotovo pogrešali in za njim bo ostala praznina, ki jo bomo le počasi in steška zapolnili.Vseeno bil je človek na mestu, zelo dobrega srca, pravičen in pošten ter vedno z odprtim pogledom v prihodnost.Nam vsem in tudi bodočim akvaristom pa je zapustil veliko svojega znanja in izkušenj iz katerih smo se mi in iz katerih se bodo tudi bodočimorski akvaristi lahko veliko naučili. Tako z objavami na forumu kot tudi z svojimi članki tukaj in v reviji Akvarij.Prav tako ga bodo pogrešali sladkovodni akvaristi ter ljubitelji vivaristike in žabic.Vsem nam je zapustil ta forum in na vseh nas je, da njegovo delo nadaljujemo, se trudimo po svojih močeh, da svoje znanje širimo in ga naprimeren način posredujemo tistim, ki v ta zanimiv hobi šele vstopajo.Pred mesecema ko je še govoril mi je omenil, da ne bo več dolgo. Povedal mi je tudi, naj v njegovem imenu pozdravim vse, ki ga poznajoter nam vsem zaželel še veliko veselja z našimi akvariji in njihovimi prebivalci.Življenje je pač zadeva, ki se prek ko slej konča s smrtjo. Za nekatere mnogo prezgodaj za druge kasneje, nihče pa ne preživi.Svoje misli ob temu žalostnemu dogodku lahko zapišete v to nit.Ko bo znano vam tudi objavim točen kraj in uro pogreba.Bojan naj ti bo poslej lepše !