Jos bolja opcija, izbaciti sve, to je najveca usteda 
Hm, da, ali evo jedna kratka priča...
Prije 11 godina sam si nabavio peseka, labradora, sve super, ali kak nažalost volim previše gruntat, nakon nekih 6-7 godina sam si mislil pa kaj kupujem superpremium hranu sve je to ono sam da prodaju, bum ja našao jeftiniju i isto tako kvalitetnu. Jedne subote prije točno tri godine, nakon normalne i redovite šetnje, pesu nije bilo dobro, odmah na Veterinu i torzija želuca, nažalost izdahnuo je na operacijskom stolu. Da se razumijemo, nit su mi doktori tamo ni itko drugi rekli da je bilo zbog hrane (moguće je više razloga), ja si i dan danas nakon tri godine prebacujem da je moja krivica i moja "škrtost" razlog gubitka jednog živog bića.
E sad, da ne bi bilo i s ribicama tak nekak, ono bum ušparal koju kunu i jedan dan dođem s posla , a ono 70ak ribica pliva leđno. Ipak su to živa bića, nisam kupil stolicu na akciji koja je pukla pa ko ju hebe.
ovo prethodno odstajale je kljucno u toj cijeloj prici 
Ma znam, za male akvarije stavim vodu da odstoji, ali za ovaj veliki, nemam di, živim u stanu i ovak svako malo dobijem od žene po njoji, da nemre hodat po stanu od silnih kanti. Evo trenutno stanje u mojoj kupaonici:
2 kante po 25 litara u kojoj namaćem zemlju
1 veliki veš lonac u kojoj mi se namače granje nakon sinoćnjeg kuhanja
2 kante po 20 litara u kojoj je voda za današnje mijenjanje u malim akvarijima
i sad zamisli da smjestim još negdje 150 litara za veliki akvarij, mislim da bi spaval na balkonu