Ok evo netko tko je radio na carini pa moze pomoci malo
Odite dvoje, kutije sve pobacaj u smece, na jednog neka idu filter i oprema iz akvarija,
na drugog neka ide akvarij, sve u svemu neka se izbalansira da bude cca 1000kn po osobi, ako treba neka vas je i troje ili nesto ostavite
tamo jer ionako se vracate po povrat poreza pa nesto sitno na sto se ne isplati ici nazad po porez.
Potvrdi porez na slovenskoj i racun u dzep , to je moj savjet, na Hrv granicu dodes ono sa gledanjima na sat i ono sistem lezerno razgovaraj sa suputnikom kao da ti je on vazniji od carinika, vjeruj mi preljubazni i tihi najebavaju, prirodni ljudi u razgovorima ili ovom ili onom ne izgledaju sumnjivo.
Reci da je akvarij bio na servisu, odlicno bi bilo da doslovno malo uprljas staklo iznutra i ubacis dve sake pjeska kao nije im se dalo cistiti skroz i imas 100% prolaz.
Nista se sa carine na carinu ne javlja, to zaboravi da se dogada
Gore navedeno sam ti napisao ako nesto zapne daj mu racune i reci da je pustao onaj kojeg si kupio i da su ti dali novog, i odmah isprobali, logicno za sve sto ide iz ducana mora ici i racun. I to je to...