Kolovoz 05, 2025, 12:14:20 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Malawi izbor riba???  (Posjeta: 5521 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline D.I.T.

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Malawi izbor riba???
« Odgovori #25 u: Veljača 17, 2006, 09:50:00 prijepodne »

Neznam nebi se za početak htio igrati i riskirati s demasonima...

2njofra: mislim, ako ne nađem melanochromuse, acei je moj izbor...jel se tebi mrijeste...hoće bit mladih? Gdje si nabavio Ruby red?...mrijest?
Zagreb/Ravnice

Offline Njofra

• Punopravni član
Malawi izbor riba???
« Odgovori #26 u: Veljača 17, 2006, 10:31:00 prijepodne »
Te ciklide sam prije držao,sad imam Tanganyiku i Tropheuse.A i na ruby red i Aceie sam onda naletio u Tukanu ,da se naletit na njih.Ja sam svoje zamjenio u dučanu kad sam nabavio Tropheuse a gdje su završili ,..neznam.Aulonocare nisam imao ženke jer su imali 3 vrste pomješane(kako to inače kod nas biva)a nisu znali koje su koje,a sve su gotovo iste smeđe boje.Acei nisu problem za mrijest ali ,velim ja ih nemam više.
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Njofra

• Punopravni član
Malawi izbor riba???
« Odgovori #27 u: Veljača 17, 2006, 10:46:00 prijepodne »
Kak je kod nas sa nabavom ciklida preporučio bi ti još jednu stvar.Sigurno nečeš nač tolke ribe da odjednom napuniš tak veliki akvarij,zato svakako prvo stavi mirnije vrste,..npr.L. caeureluse,Aceie,poslije češ moči dodati agresivnije vrste i neče ove starosjedioce u akvariju tolko napadat.Ako napraviš obrnutim redom ove mirnije vrste se neče dobro provest.Kad npr. Kingsizei zauzme svoj teritorij teško če prihvatit pridošlice u akvarij i ganjat če ih do besvjesti,takve stvari su mene izluđivale i nisam mogo gledat tu makljažu pa sam od malawia nakraju i izabrao ove gore spomenute ciklide.Acei su tolko dobre ribe da mislim da su i obični Trichogasteri agresivniji od njih.
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD