Speran - Thx. Evo, ovako, stavili smo onaj prvi dan, sitnog sljunka, pa ferropol supstrat, i opet taj sljunak... imamo ferropol 24 kapi i ferropol fertilizator. Onaj easy life i easy life start i cula sam da postoji neki Ph minus sto se pripreme vode tice. Nemamo umjetnog bilja, samo pravog ali se iskreno ne sjecam kak se zovu - mozda i imam nesto od ovoga sto si napisao. LOL. Ali panj cu kupiti onda takodjer i jos jednom pogledati za ove biljke da li ih imam ili nemam.
Namjeravamo, izmedju ribica, uzeti i cistace za dno i cistace koji se penju po staklu. Za jedno 2 tjedna se nadam da ce voda biti cisto ok za ribice. A za ribice, iako znam da neonke nisu bas za pocetnike, toliko nam se svidjaju da cu morati riskirati i uzeti par komada... nadajmo se da im nece nista faliti

Dellete - Znam da sigurno nije neke kvalitete, ali bio je na nekoj akciji - sa 500kn na 320kn. Bilje je bilo nekih 30ak kn svako od tri koje smo uzeli (po preporuci jer ja bi uzela ono najljepse, a ne ono sto pase uz ono sto nam treba, hahahaha).
E, sad, za ribice, kako sam spomenula gore - neonke (npr 10 kom), i sad one kojima imena neznam - one trokutaste (dvije max, receno nam je i to da moraju uci u akvarij kao bebe da nebi pojele druge ribice) i one koje su prozirne (njih jedno 6) - kojima se vide kosti. Nadam se da znas o cemu pricam

cistace i mozda koju malu kozicu, I to je to. Pretpostavljam da to nije previse?
E, da, taj prirucnik sam prekjucer citala...nisam previse fulala sto se tamo napisanog tice, nadam se da ce sve biti ok.
Marko_Sp - Ona gel biljka, na racunu sam provjerila, zove se Rotala Rotundifolia... A, da, ovaj forum sam prekasno otkrila, tek kad smo vec kupili sve - do tad smo gledali na njuskalu i slicno... pa se odlucili na pet centar da ne kupimo nesto sto mozda nije ispravno. A sta sad...

nego, iz kemije sam imala 2 (jedva) pa onda Ph, nitriti, sulfati, ovo, ono, to je meni sve "ajmeeeeee", nazalost, tu se oslanjam iskljucivo na vas ovdje. Dakle, kako mjeriti nitrate?