Carleusi su poznati po sporom rastu. Ne sekiraj se. Dodaj i neku drugu hranu ribama.
Spirulina je odlicna.
Spirulinu imam od SAK-a. S obzirom na prošlost strah mi je davati bilo šta od Sak-a, ali ako je vi preporučite pokušat ću.
Normalno , prije bi je dobro nakapala vitaminima da se napuhne.
Pa gledajuči kvantitativno ti ribe hraniš dovoljno.Medjutim treba imati u obzir, da su neki ciklidi , napram drugima, proždrljivi.To znači, da neka vrsta ili grupa pojede više hrane od drugih. Ja bih ti predložio, da u jedan kutak sipaš hranu, dok ti proždrljivi dodju, ti u drugi kutak sipaš još malo hrane, tako da bih do nje došli i ostali ciklidi.I dobro ti je Nesa predložio...stavi veči izbor hrane...možda ta hrana ne odgovara svim ciklidima...nije nit to ništa novo . Svakako dobar ciklid je mršav ciklid....i to valja.
Mislim, da sam napisao neki recepat od Ad Koningsa baš na tom forumu..ali ga sad ne nadjem...ko je probao bio je zadovoljan.
Da istina je. Grabežljive ribe dobiju puno više , nego ove plahije naravi. Ps crabro raste na očigled , a hongii nikako da se pokrenu.
Ribe hranim na način da pahuljice dobro smrvim u rukama i spustim im po cijeloj dužini (1,5m) akvarija, da se sve ribe najedu.
Koliko minuta je preporučljivo za mlade ciklide?
Sve pojedu u pola minute i odmah su na staklu tražeći još.
Molim te ako nađeš recepte, molila bih te da ih ponoviš.