0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I jedan problem (znam da ne spada pod ovu temu, ali da ne otvaram novu... ) Kupila sam novi eheim jager 75w grijač. Podešen je na 26 stupnjeva, termometar kaže 28, a on i dalje grije. To bi značilo da je grijač pokvaren ili?
Ja sam imao sličan problem samo što nisam čekao akvari već postolje.Biljke su dolazile, a postolje ne. Biljke su dolazile pošom po onim velikim vrućinama ja sam odmah otvarao isprao ih lagano i stavljao u amperčiće s vodom.I tako su neke biljčice bile i desetak dana u amperčiću i već sam bio očajan jer su počele mjenjati boju na smeđe.Međutim kad je postolje došlo i kad sam biljke zasadio mislio sam da će više od pola istrunuti kad gle čuda sve i jedna biljka se primila.Vasllineria, Anubias nana i rogolist su bili preko 10 dana u amperčiću; Juncus repensa, javanska mahovina, Bacopa australis... oko 7 dana u amperčiću i Glossa, Ceratopteris siliquosa, Hemianthus micranthemoides...jedno pet dana u amperčiću.Dok su biljke bile u amperima mjenjao sam vodu svaka 2-3 dana i nisam ih stavljao direktno na sunce.Tako da se iskreno nadam da će i tvoje biljčice preživjeti.